Все още действащият президент на САЩ, републиканецът Доналд Тръмп, планира да

...
Все още действащият президент на САЩ, републиканецът Доналд Тръмп, планира да
Коментари Харесай

Доналд Тръмп отсвирва тотално Байдън, няма да присъства на инаугурацията

Все още действащият президент на Съединени американски щати, републиканецът Доналд Тръмп , възнамерява да отлети от Белия дом с хеликоптер на 20 януари, в деня на встъпването в служба на демократа Джоузеф Байдън. Тръмп ще пътува до Флорида с Air Force One, като по този метод пропусне всички публични церемонии в столицата, заяви порталът Axios.

Тръмп нито ще приветства Байдън в Белия дом, нито ще участва на инаугурацията, а вместо това ще приказва във Флорида на огромен протест пред последователи, където ще разгласи, че ще взе участие в президентските избори през 2024 година

Изданието счита, че Тръмп, съзнателно ще сътвори обстановка, при която вниманието на феновете ще бъде раздвоено сред церемонията по встъпването в служба на новия президент във Вашингтон, която ще се организира при ценене на нормите на обществената отдалеченост, и личната му тирада пред голямо голям брой във Флорида.

Официално Белият дом не удостоверява такава информация за проектите на Тръмп.

Общите избори в Съединени американски щати се организираха на 3 ноември. Байдън разгласи успеха си. Съответната работа по общи въпроси към администрацията на Съединени американски щати в действителност го призна за определен президент и уведоми документално за готовността си да даде нужните бюджетни средства, с цел да стартира приемането и прехвърлянето на действия в границите на идното встъпване в служба на идващия американски водач.

Независимо от това, Тръмп не признава провалянето си публично, защото съгласно него има многочислени нарушавания от страна на демократите по време на изборите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР